2014. március 31., hétfő

CEW Awards díj a Dr. Organic-nak


Nemrég már közzétettem a blogon egy sajtóanyagot a Dr.Organic-tól, most ismét kaptam egyet, hiszen a márka egy jelentős díjat zsákmányolt be. Akik érdeklődnek a kókuszolaj iránt, netán már használják is, azoknak is mindenképp érdemes elolvasni! 

CEW Awards díj a Dr. Organic-nak – fókuszban a kókuszolaj

 Komoly elismerésben részesült a Dr. Organic márka Hidratáló Szépségelixírje a kozmetikai ipar egyik legjelentősebb megmérettetésének tekinthető CEW Awardon. A natúrkozmetikai márka terméke a „Legjobb új fürdő és testápoló” megtisztelő címet nyerte el. De vajon mi lehet a titka a kókuszolajnak, melyre olyan ragyogó szépségű sztárok is esküsznek, mint Gwyneth Paltrow?

A Cosmetic Executive Women díjkiosztója minden évben a kozmetikai ipar egyik legfontosabb seregszemléje. A díjakat ebben az esetben a kozmetikai iparban érdekelt hölgyek ítélik oda a nomináltaknak, így a győzelem jelentős szakmai sikerként könyvelhető el. Az idei gálán a Dr. Organic márka Hidratáló Szépségelixírje elnyerte a „Legjobb új fürdő és testápoló” díjat.
 A termék legfontosabb összetevője a kókuszolaj, melynek kedvező élettani hatásai régről ismertek. Ennek a természetes növényi olajnak komoly gyógyító hatást tulajdonítanak, hiszen akár a gyomorhurut és gyomorrák okozójának kikiáltott helicobacter plyori baktériumot is képes elpusztítani. A zsiradékban található laurinsav egyik fontos tulajdonsága, hogy a szervezet számára fontos bélbaktériumokat nem-, de a káros kórokozókat kíméletlenül pusztítja. A szépségipar számára azonban a legfontosabb előnye, hogy jelentős az antioxidáns tartalma, így segít a bőrt és a hajat megvédeni a káros környezeti hatásoktól és a méreganyagoktól. A kókuszolaj tartalmú termékek kiválóan alkalmasak a bőröregedés elleni harchoz, illetve bármilyen típusú bőr és haj hidratálásához, táplálásához.
Ennek a növényi zsiradéknak a jótékony hatása a legnagyobb sztárok számára sem ismeretlen, hiszen Gwyneth Paltrow nemrégiben, egy újságírói kérdésre válaszolva úgy vélte, 41 évesen a kókuszolajos termékeknek köszönheti még mindig ragyogó szépségét. A színésznő minden nap ilyen kozmetikumokkal ápolja arcát és bőrét, sőt még a főzéshez is kókuszolajat használ. Egy újabb ragyogó példa a Dr. Organic szlogenjére: Nem kenek semmit a bőrömre, amit nem ennék meg!

A kókuszolajból készült natúrkozmetikumok képesek mélyen és tartósan ápolni, táplálni, mert nem találhatóak meg bennük a vegyi készítmények petróleumbázisai, melyek eltömítik a pólusokat és szinte „megfojtják” a bőrt. A Dr. Organic bio szűz kókuszolaj tartalmú Hidratáló Szépségelixírje egyedi fejlesztésű bioaktív hatóanyag komplexuma gyorsan szívódik fel és a bőr mélyére hatolva, energetizálja, táplálja, megfiatalítja a kezelt területet, míg a bőr hidrolipid védőrétegét helyreállítja. Ezzel ragyogóvá, puhává és fiatalabbá teszi a megfáradt bőrt.  A márka egyébként egy teljes termékcsaládot fejlesztett ki a kókuszolaj előnyös tulajdonságait kiaknázva, amelyben tusfürdőtől kezdve az arckrémeken és testápoló-készítményeken keresztül egészen a hajápolókig szinte minden megtalálható.

Meggyőzött titeket ez a kis leírás? :) Használtok kókuszolajat, vagy Dr. Organic terméket?        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése